fredag, maj 09, 2014

Annat land i sikte!

Så blev det helg då plötsligt. Veckan har både känts lång och kort på samma gång. Allt rusar på så fort på nåt vis. Sommaren närmar sig och planer jag trodde var klara ändrar sig så jag får tänka om från början igen. Som så många sommarplaneringar i min bransch, gissar jag. Men det finns en utmaning i allt och det är ju lite det jag gillar. Även om jag snart lär börja drömma om scheman och vikariepussel.

Och snart ska jag ha min "försemester" också. Sex hela dagar utomlands med favoritmannen. Vår första utlandsresa och (bortsett ett mindre bra minne från en båtresa till Polen när jag jobbade som assistent för evigheter sedan) min första utanför-Norden-resa någonsin. Det ska bli spännande, roligt och förhoppningsvis avslappnande att strosa på Barcelonas gator tills fötterna blir ömma. Jag försöker nämligen intensivt koncentrera mig på just det och försöka glömma det faktum att jag måste flyga dit och hem... Resan är en present från mig till bästmannen som fyller jämt alldeles strax. Idén fick jag i höstas och jag tror att den var både oväntad som uppskattad, även om han tycks tycka att det är jobbigt att få en så kostsam present. Men mer än väl värd, anser jag. Klart vi ska resa och se lite tillsammans!

Så det är väl vad jag har i sikte lite just nu. Även om det där flygandet skapar lite återkommande hjärtklappning. Men skönt och kul att ha något spännande och annorlunda att se fram emot. Semester på riktigt liksom! Utomlands!

Jag får väl åka till Mjölby och söka upp doktor Levander...

Inga kommentarer: