fredag, maj 30, 2014

Fredag

Ont i axlarna och ryggen har jag idag som en reprimand på den kroppsarbetande dag jag och vi hade igår. Först putsande av båten (perfekt rörelse för undertecknad, att med armen över huvudet gnugga in polermedel på en båt vars reling jag inte riktigt nådde upp till) i ett par timmar och sen gräsklippning i ett par timmar till så snart vi kom hem, för att hinna före regnet. När gräsklipparen låter som att den helst av allt vill strejka inser man att det var lite för sent att ha gräsklipparpremiär. Det var väldigt ojämnt, men på sina håll var gräset nästan djungelhögt. Så då blev det lite tungt, speciellt då jag som sommarrookie började i "fel ände" och fick lite uppförsbacke att kämpa emot.

Efter det har det blivit mer semesterliknande aktiviteter. Först bio igår kväll med bästmannen, Lil'sis och hennes norrbottning. Idag har vi haft en shoppingrunda med allt från kamera-scouting (?) till halvtråkiga inköp av metallkrokar och träolja till båten. Men det har varit trevligt och avslutades lika trevligt med långfika hos Simon.

Det sägs ska regna imorgon så jag hoppas lite att det blir en hemmadag i noll knop med undantag för lite tvättande möjligen. Jag behöver det där noll-knopandet också innan långhelgen är över.

Inga kommentarer: