söndag, maj 04, 2014

Söndag

Så var det söndag igen och en alldeles vanlig femdagarsvecka väntar. Gott så, förhoppningsvis ska då to-do-listan hinna minska lite i omfattning under veckan. Sommarplaneringen vore till exempel rätt gott att ha helt klar snart.

Igår var jag och M på middag hos en kollega. Vi blev bjudna på oerhört god mat, vilket kändes väldigt lyxigt. Som roligt när vi inte verkar göra det så besvärligt för att vi är vegetarianer. Istället kändes det som att vi var på restaurang och åt, det blir lite svårt att återgälda det... Men trevligt var det. Det känns som att jag/vi gör sånt lite för sällan numera.

Idag har vi åter varit i stan för att hjälpa Lil'sis ta hem soffan hon köpte igår. Och det blev väldigt bra. Nu har vi en soffa i lägenheten som rymmer lite fler, vilket passar bra då vi ofta tenderar att bli ett litet gäng då vi ses där. Själva divanen var så stor att Lil'sis och jag enkelt kunde sitta bredvid varandra på den (medan M sovandes tog upp resten av soffan... :). Och snygg färg var det, så ett väldigt bra köp! Nu återstår att se om vi lyckas få iväg vår gamla soffa till någon. Det vore ju synd att behöva slänga den i vart fall, även om den har några år på nacken nu.

Nu blir det nåt av de sista missade White Collar-avsnitten i sängen innan jag checkar ut från den här helgen. Till nästa helg önskas varmare, mindre ombytligt och definitivt mindre snöigt (!) och haglande väder, tack.

Och ja, såklart:
May the 4th Be With You!

Inga kommentarer: