söndag, oktober 01, 2006

Helgrapport

Helgen är redan över. Imorgon dags att jobba igen. Har väl sådär mycket lust med det. Borde gå på utvecklingssamtal hos min chef också. Men vad ska hon säga? Egentligen? Och det känns konstigt att prata utifrån den mall vi fått oss tilldelade. "Tycker du att du utvecklas som önskat?", svaret på den frågan är väl snarare att det känns som att jag går bakåt... Satt och tittade efter intressanta jobbannonser ikväll. Fanns några få, dock inget i Umeå-trakten. Har en tjänst sedan tidigare som jag ska söka som är i Umeå. I övrigt är det ganska blandat över landet. Får väl vara så då. Tänker dock inte söka tjänsten som krokimodell som Joakim var så snäll och skickade till mig...

Har haft lillasyster här i helgen. Det har varit väldigt trevligt. Igår var vi och shoppade loss på stan. Fast det blev mest saker till henne. En del smink från Body Shop, en varm tröja från HM och en snygg hatt (faktiskt) från Indiska. Hade nog varit rätt kul med en 28-årig storasyster när man var 13-14. Fast jag är nog ganska okool. Ganska kul hade vi i vart fall. På kvällen åt vi snacks, drack cider (utan alkohol, vad tror ni om mig?) och såg på tv. Ikväll har vi ätit fruktsallad och sett på "Fantastic 4". En ganska rutten film, faktiskt. Måste upp halv sju imorgon så hon kommer till skolan. Inte riktigt min tid på dygnet, men jag får ju gå och lägga mig igen sen.

Skrivarglädjen har inte riktigt kommit tillbaka än. Jag har argumenten ganska klara för mig i det jag ska skriva, men det vill sig inte. Kan inte starta. Huvudet är fullt av tankar och grubblerier. Borde ringa eller skriva av mig till Mian. Har undvikit det ett tag nu, av någon dum anledning. Min återkommande miljöombyteslängtan börjar så smått infinna mig också. Borde kanske åka till Luleå och hälsa på Cicci eller till Jönköping och träffa Mia. Fast ekonomin denna månaden är allt annat än resevänlig så det får nog vänta. Och snart är det jul.

Saknar mina vänner. Känner mig i behov av tryggt umgänge just nu. Eller bara umgänge. Prata skräp och dricka te. Anyone?

Inga kommentarer: