måndag, april 02, 2012

Hade det inte varit för den underbara solen idag...

Varje gång jag suckade ljudligt över att flingorna föll på de nästan snöfria gatorna veckan som gick sa min evigt optimistiska (nåja) man: "Fast lite snö skyndar bara snösmältningen!" En teori jag för övrigt inte har en aning om huruvida den stämmer eller inte. Detta upprepades säkerligen 4-5 gånger och jag tittade lika tvivlande på honom varje gång.

Imorse när vi öppnade dörren och insåg att vi skulle få vada i snö halvvägs upp till knäna för att ta oss till bilen hann han bara börja säga "Fast..." innan jag gav honom en blick som avbröt honom och fick honom att börja skratta istället.

Ibland är det verkligen tur för honom att han är rätt söt, den där skrattgropsmannen.

Farbror Frosts aprilskämt; Umeå igår eftermiddag

2 kommentarer:

Corina sa...

Lika bra att våren inte får övertaget allt för snabbt vet du. Påsken har ju inte passerat ännu heller så fler bakslag är säkert i faggorna. Men vet du, förr eller senare brukar faktiskt snön försvinna....innan midsommar borde den vara borta :)

Sara sa...

Alltså jag brukar inte vara övervänt när det kommer till våren, jag gillar normalt vintern. Men just den här vintern har som aldrig riktigt träffat mig hundra rätt. Nästa säsong får den en ny chans :)