onsdag, maj 23, 2018

Tigerkakan begins

Ikväll, när jag ändå haft hemmet för mig själv, passade jag på att testa min "bus-produkt". Den kom blixtsnabbt på posten, igår redan, så det var ju vara att testa.

Jag började med benen, eftersom de är hyfsat enkla att gömma i kläder om det skulle gå fel. Moussen luktade skumt kaffe och var enkel att stryka ut, fast jag var ändå inte säker på om det blev jämnt eftersom det gick in så fort. Ett stort plus ändå att det torkade in fort, jag avskyr kladd. 

Instruktionerna sa att det skulle verka i 1-4 timmar beroende på önskad styrka men på videos på nätet verkar det vanliga vara att man låter det vara över hela natten. Jag var en hel del fegare än så, så efter 2,5 timme så sköljde jag av det. Det skulle redan då synas, enligt instruktionen, och sedan långsamt fortsätta utvecklas de närmaste 24 timmarna. Fast jag tyckte mig så inte se så mycket alls, varken då eller nu ytterligare en timme senare.

Det gjorde mig lite mera modig, så nu har jag just sköljt av ett lager från ansiktet, armarna och den delen av överkroppen som jag når själv... Men det satt knappt i en timme innan jag fegade ur. Tänkt om det blir randigt eller jättebrunt innan imorgon?

Vardagsspänning för tråkiga människor? Jag ska försöka komma ihåg att rapportera resultatet imorgon.

Inga kommentarer: