lördag, maj 05, 2018

System

Annars tuffar det på som tidigare. Jag fortsätter att jobba lite för mycket och måste så även göra en stor del av morgondagen. På måndag är det utbildning för medarbetare i det system som vi jobbat med att införa en längre tid nu och då måste allt vara inlagt, helst, jag vill ge dem ett så gott intryck av systemet som möjligt efter allt strul vi haft sista året med lönesystemet. Så imorgon lär jag knappa scheman och lägga placeringar för fulla muggar.

Men snart blir det lugnare. Det låter som nåt man säger, men jag tror faktiskt det. Vi har också fått en vikarierande chefskollega i några månader som ska hjälpa oss i projektet med lite avlastning. Och snart är jag klar med min semesterplanering, då kommer det också kännas mycket lättare.

Vi har fått veta vem som ersätter vår chef som tar ett steg uppåt till sommaren också. Jag har hittills bara hört gott om efterträdaren så jag har sikte på det. Alltid spännande att se vad det blir och hur det påverkar gruppen. Jag har förståss mina önskemål och förhoppningar, vi får väl se vad av det som infrias.

Inga kommentarer: