söndag, maj 13, 2018

Produktiv söndag

Jag har haft en väldigt produktiv dag idag och det känns löjligt bra att kunna konstatera det innan jag knyter ihop mig för idag. Jag har känt mig orimligt lat hemmavid det senaste så det är snudd på ett löjligt lyckorus jag upplever nu ikväll.

Det har varit ruggigt mycket på jobbet en ganska lång tid nu vilket gjort mig dödstrött på kvällarna, M har haft ansträngningen med ett nytt jobb och den otroliga röra som uppstod när vi plötsligt hade ett extra hem i det redan befintliga gjorde oss båda snudd på lamslagna. Vart ska man börja när det i stort sett bara finns gångar mellan lådor och saker runt i hela huset?


Idag hade jag halva dagen för mig själv då M åkte till sina föräldrar för att greja med båtdelar som måste rustas upp inför upptagningen så då passade jag på. Uppenbarligen funkar jag bäst i städläge då jag är ensam hemma. Allra bäst städar jag då jag är arg, men det känns ju som ett trist läge att behöva uppnå. Lite ensamtid gjorde alltså också susen och plötsligt hade vi ett kök igen med ett synlig köksbord, användbara stolar och nästan fritt golvutrymme. Bara en sån sak. Jag var så enormt nöjd med mig själv när M kom hem. 

Skönt att få rent och städat, i åtminstone en del av huset, skönt att få lite egentid och skönt att få känna sig lite nöjd med sig själv. Och att få tillbaka "hemma"-känslan. Perfekt dag med andra ord.

Inga kommentarer: