söndag, juli 02, 2017

Snabbt går det

Veckan gick fort som attan. Det tycks vara ett ständigt "bekymmer". Nackdelen med det är att jag känner mig hopplöst efter vad gäller trädgård, städning och allmänt pysslande hemma. På jobbet börjar jag bli mer i fas och redo för den kommande semestern. Några veckor kvar bara nu.

M skulle inte ha kommit hem helgen som nu gick men det blev så ändå. Vi blev bjudna att följa med hans föräldrar och fira deras bröllopsdag (något vi trodde vi gjorde för nån månad sen, men vi snurrade kanske till det?) så då kom han hem. Det var väldigt trevligt, vi åt på en restaurang ute vid havet närmare stan, Kvarkenfisk i Rovögern, en restaurang som finns med som "rekommenderad" i the White Guide. Jag var kanske lite skeptisk då jag vet att det är en välomtalad fiskrestaurang just, men svärmor hade kollat att det fanns vegetarisk mat så  vi visste i vart fall att vi skulle hitta nåt att äta.


Vi blev mer än glatt överraskade, kan jag väl säga. Vi åt en fantastisk 3-rättersmeny, som också svärföräldrarna valde, och vi var alla fyra väldigt nöjda när sista rätten var uppäten.

Helgen i stort har varit ganska lugn och mysig. Jag har fått mycket tid med M, vilket jag behövde, och det har varit på ett stressfritt sätt. I morse vaknade vi förvisso tidigt pga alla hungriga katter, men låg sen kvar i sängen och myste, skrattade, pratade och kikade på tv tills klockan nästan slog 12. Älskar såna förmiddagar.

Ikväll ska jag försöka fixa till mina naglar som är allt annat än tjusiga nu efter gelénaglarna. Mina egna är tunna som papper och gick av långt upp när gelén till sist bröts av. En kollega till mig håller på att lära sig fixa gelénaglar så eventuellt ska jag fixa till dem igen sen, men tills dess måste jag göra något drastiskt åt eländet. Jag saknar mina finare händer, även om det var svårt att göra allt med dem.

Inga kommentarer: