måndag, april 18, 2016

Yrslig

Jag dras med nån slags bråkig och obehaglig yrsel sedan i helgen, kanske sedan i fredags redan. Det kommer och går och var kanske värst igår. Det snurrar till ordentligt och jag får svårt att fokusera blicken. Den delen är kortvarig därefter snurrar det som bara lite diffust en stund. Sen blir det bra igen ett tag.

Jag har ont och är svullen vid muskelfästet (?) just framför högra örat, har en hård men ganska liten och nästan kulformad svullnad i nacken på högra sidan just under huvudet (muskelfäste det med?). Och bröstryggen känns öm och trött. Så ja, jag gissar att det är ryggrelaterat. Eller snarare relaterat till min ack så tråkiga diagnos "kronisk överspänning" som nästan alltid är i vägen. Inte minst för träning och det kan jag tycka är vanliga rörelser.

Massage vore säkert bra. Jag har bara gått på det en enda gång och det var helt okej. Men i takt med att jag blivit tyngre så har känslan av obehag inför ett sådant besök ökat. Det känns jobbigt bara.
Jag ska strax plocka fram bettskenan och försöka sträcka ut mig bäst jag kan i sängen. Inte helt enkelt då två svansdjur anser sig ha rätt till merparten av sängen de nätter då M inte är hemma... Jag får trängas tillbaka helt enkelt.

Och så hoppas jag att yrseln och det ryggbesvärliga ger med sig snart. Det är oändligt tröttande att ha ont.

Inga kommentarer: