tisdag, april 05, 2016

Väder och familjär tacksamhet

För en stund tänkte jag att snön nu skulle regna bort eftersom hela eftermiddagen i stort sett bestod i regn. Men under kvällen vände det och ner faller istället mer snö. Det lär bli en slaskig historia här framöver, gissar jag.
I morse låg det dimma som var sådär nästan kuslig. Ni vet, Silent Hill-dimma. Det är sällan dimma kvarstår då jag nått E4:an ca 7 kilometer rakt inåt landet men idag var det jämntjockt hela vägen in till stan. Så allt som allt en grå dag med andra ord. Inte för att jag egentligen märkt av det så mycket, jag har mest varit på kontoret idag och haft möten i rummen där. Jag gick en sväng till affären vid lunch, det var väl allt.

Snöläget på gården i lördags förmiddag, en finare dag än
denna. De tidigare skottade delarna är snöfria men i
övrigt rätt mycket kvar ändå.
På vägen hem fyndade jag annars dyr kattmat på djurbutiken. Jag som sällan ids bry mig om reklam- eller medlemsutskick passade på och kom hem med mat som annars skulle kostat nästan 600:- men hade bara drygt 200:- mindre i börsen. Som hittat, med andra ord. Efter en del veterinärbesök och en numera saknad och avliden katt så har jag lärt mig vikten av bra kattmat då den billiga oftast innehåller en massa skräp som kan skapa bekymmer. Så jag hade ju handlat det oavsett, men nu kändes det istället nästan som en vinst, märkligt nog. Nu har de iallafall förhoppningsvis mat månaden ut, mina två snyltare.

De var dock mest fokuserade på att det regnade när jag kom hem och släppte ut dem. Mitt fel, tydligen...

Inga kommentarer: