söndag, april 10, 2016

Många tv-serier...

Lite tv-serie har det också blivit i helgen såklart. Vi har allt lyckats slappa en del i sängen framför tv:n också. Kan rekommendera The Team (2015) på Netflix! På ett par helger har vi plöjt igenom hela och den var helt okej! Kanske lite spektakulär och ibland lite mycket saker på en gång; alla karaktärer skulle drabbas av sitt eget elände på samma gång, på nåt vis. Men i övrigt var den bra och välspelad. En kriminalserie som sträcker sig över flera europeiska länder (Europol-samarbete) och där språken blandades helt efter tillfälle och land. Det gillade jag! Några kända namn som Lars MikkelsenAlexandra Rapaport och Ida Engvoll men jag gillade också Veerle Baetens insats som den belgiska kommissarien Alicia Verbeeck.


Vi försökte också se klart Daredevil (2015), men även den här helgen lyckades M somna så snart det nästsista avsnittet var igång. Precis som förra helgen då jag försökte se färdigt. Jag ska försöka se färdigt den i veckan på egen hand, tror jag. Den var ju något sämre den här andra säsongen, än den första, men jag tycker fortfarande att det är bra. En del mer ologiskt och jag tycker väl över lag att ninjafighter är rätt tråkigt, oavsett film/serie.


En bra film är jag däremot lite sugen på, känns som jag knappt sett film sedan Oscarsgalan. Mycket serier har det blivit, lättsammare och lagom om kvällarna efter middagen. Å andra sidan tenderar jag ju hinna se så många avsnitt att jag lätt kunnat svepa en film under samma tid istället. Det har bara känts som ett större engagemang och jag har ju som bekant känt mig enormt trött efter jobbet. Men jag hoppas att det börjat vända nu. Jag har lapat solljus bäst jag kunnat i helgen och 'vårtrötthet' kan man väl inte behöva dras med i all evighet?

2 kommentarer:

Anna Eriksson sa...

Du är som bra snäll du som inte fortsätter se när M somnar...:-)

Sara sa...

Haha eller hur? Är serierna nog spännande så kanske det händer att jag ändå ser nåt avsnitt i förväg i vissa fall.... Inofficiellt.... :)