måndag, april 25, 2016

Hemmakontor

Av vädret att döma var det rätt dag att arbeta hemifrån i vart fall. Jag skulle ju jobba hemma för att jag sen skulle till veterinären men det bokade jag om pga vädret. Kändes ovärt att ge sig ut i stormen. Så det blir på fredag istället. Inte perfekt dag då hon ska sövas och jag måste tillbaka till jobbet på eftermiddagen men nu skulle M kolla om han kunde ta ledigt på fredag och följa med istället. Det vore ju en bra lösning. Man ska väl inte jämföra sig men ibland anar jag att han nog skulle gå över en extra eld bara för hennes skull, den lilla hussefavoriten...

Magen känns helt okej idag men jag är fortfarande inte vidare sugen på mat. Hårdbrödmackor och varma koppen har varit menyn. Jag flexade ut lite tidigare idag trots att veterinärbesöket blev inställt. Jag tantlurade ett par timmar istället vilket var oerhört välkommet. Hoppas jag inte sabbat nattsömnen bara.

Skön måndag med både en hel del gjort och lite vila. Imorgon är det kontoret igen, det ska bli rätt kul det också. Jag saknar de knäppa kollegorna rätt snabbt, det är tydligt. Kollegorna i hemmakontoret har en benägenhet att sova på arbetstid, nästan uteslutande faktiskt. Och det är inte riktigt lika kul i längden.

Trötta kollegor

Inga kommentarer: