tisdag, augusti 05, 2014

Ett år närmare...

Det känns faktiskt som att det var alldeles nyss jag fyllde år och hade huset fullt med goda vänner och familjemedlemmar men idag var det dags igen. Ja inte för huset fullt, men för födelsedag.

Och det har varit en trevlig och mysig dag. Den startade, som den brukar, med frukost på sängen av finaste låtsasmaken. Kattorna hade visst alla annat för sig. Vi låg kvar och myste och halvslumrade framför tv:n en stund till innan vi steg upp och for till stan. M skulle in och jobba några timmar och jag tänkte passa på att terrorisera min Lil'sis en stund. Så hon och jag for till en trädgårdshandel utanför stan som hade rea på perenner, vilket jag tänkte fylla på med. Så lite växtshopping och fika i det fina vädret.

Åter i stan hämtade vi upp M och blev bjudna på födelsedagsmiddag á la Indien vilket som vanligt var till mer än belåtenhet. Väldigt gott och magen blev mer än mätt. 

Ikväll har jag fått blommor av lillebror och en väldigt fin och alldeles för dyr present av bästaste låtsasmaken. Jag hade på riktigt varit nöjd med ingenting, så jag är absolut nöjd och glad med både dag och uppvaktning. Många hälsningar och telefonsamtal har det också blivit, jag känner mig väldigt ihågkommen och uppskattad!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Wohoo!

Grattis!

Sara sa...

Tack snälla! :)