fredag, augusti 22, 2014

Äntligen fredag

Den här första jobbveckan blev kanske inte riktigt vad jag tänkt mig. Ska tillbringa helgen till att om möjligt ladda om och starta om på nytt på måndag. Är vare sig mitt piggaste eller gladaste jag för tillfället, men det beror på lite olika saker. Jag har tex en skräpförkylning i kroppen som vare sig vill bryta ut på riktigt eller ge sig, som det verkar. Lite tröttsamt, om jag får lov att klaga.

Men ja, även dåliga veckor lär man sig förhoppningsvis något nytt. Idag var jag på 'chefsdialog' med nya stadsdirektören och även om jag var lite emlig så var det ganska intressant. Allra mest intressant kan det nog bli att se vad resultatet blir av att ha en stadsdirektör som är så företagsdrillad som denna verkar. Jag tror att det kan vara ett lönsamt möte faktiskt, beroende på hur det förvaltas och hur det tas emot.

Nu är veckan i vart fall snart slut, bara en regnig helg kvar. Jag vet inte riktigt hur jag ska spendera den. Ikväll ska jag hänga lite med bästaste Lil'sis och sen får jag väl se. Jag gillar som bekant lite oplanerade helger. Då finns utrymme för återhämtning.

Inga kommentarer: