måndag, augusti 04, 2014

Bara så ni vet, osv

Idag har vi renoveringsfri dag, tycks det. M ska in och jobba lite igen (...) och jag har en bokad tid för att få lite synliga ögonbryn igen. Tänkte passa på att gå en vända på stan kanske, det sker ju inte så ofta. Alternativt tar jag bilen och far och handlar lite växter till mitt projekt: gräv om örtlandet. Jag får se.

Rabatterna och nyttoväxterna i trädgården har verkligen fått stå tillbaka när allt annat har grejats med. Och det skaver lite, jag tycker inte om att det ser visset och lite vildvuxet ut. Jag har vattnat och rensat i omgångar men långt ifrån vad som krävs. Fokus har legat på bärbuskarna och jordgubbarna för att rädda dem från alltför tragisk utgång. 
Önskar för övrigt att jag var lite bättre på det där med trädgård. Jag tycker det är roligt och lite terapeutiskt att gräva i rabatterna, men jag är sällan sådär väldigt nöjd med resultatet. Får ägna tid åt att läsa på lite kanske. Men det har då definitivt sett bättre ut än nu, jag funderar rent av att sätta upp en skylt så att alla förbipasserande och besökande kan se det, att det ska inte se ut såhär egentligen. Så att ingen tror att jag inte vet.... På riktigt är jag lite fånig på det viset, vill inte att någon ska tro något som inte stämmer. Dumt.

Inga kommentarer: