söndag, augusti 31, 2014

Söndag

Klicka för större
Den här konversationen hade jag just med min hårt slitande låtsasmake som spenderat nästan varje vaken timme på jobbet i helgen. Och med vaken timme menar jag även timmar som inte borde varit vakna. Till exempel var klockan halv fem i lördags morse innan han hörde av sig och ville bli hämtad. Idag skulle det bara bli "några timmar" men i skrivande stund har han varit där snart 10 timmar. Därav min lite mammiga ton (jag insåg det själv i samma stund som han skickade bilden, min humoristiska sötfjomp). Människan måste ju sova också. Och jag med för den delen.

Så det är vad vi gjort i helgen. M har jobbat och jag har undvikit att dra runt hemma själv utan har våldgästat Lil'sis med pojkvän rätt mycket. Vi har varit på stan, handlat, servat arbetsbiet med måltider etc. Idag hade jag tänkt stanna hemma för att städa men då det bara skulle bli "några timmar" följde jag med för att fixa lite grejer. Till sist for jag hem så nu väntar jag bara på klartecken för att hämta.

Snart är det måndag. Det gick då hiskeligt fort. Och inte mycket vettigt har blivit gjort. Jag får ta revansch i veckan och till nästa helg helt enkelt.

Inga kommentarer: