söndag, april 18, 2010

Och snart är helgen över igen

Sitter lite trött (redan!) på jobbet och försöker hålla mig lite sysselsatt. Det har varit en ganska lugn kväll även om alla inte sover riktigt än.

Försöker att inte noja till mig för mycket över att jag har ganska ont i högerarmen. Också det jobbrelaterat. Jag blev fasthållen och påbankad ganska ordentligt på armarna imorse och är nu alltså lite blåskimrande, öm och konstigt svullen på den högra. Inte så ovanlig sak egentligen, blåmärken får man på mitt jobb, men det känns lite lurigt den här gången. Det sticker dessutom i tre fingrar och armen känns märkligt svag i vissa riktningar. Men jag gissar att det går över det med. Jag har i vart fall varit duktig och skrivit tillbudsrapport den här gången. Vi är väl annars ganska dåliga på det. Skulle vi vara noga skulle det bli en varje pass i stort sett och vi har ju annat för oss också. Men nu när jag blev lite bekymrad kändes det bäst.

Annars har det varit en ganska lagom helg på jobbet. Inga större sensationer. Hemma har det mesta också varit lugnt. Förutom en gråkall men trevlig promenad med Anna igår har jag hängt ensam i lägenheten. Lite trist kanske, men samtidigt är jag inte så fantastiskt rolig att umgås med mellan jobbnätterna oavsett.

Inga kommentarer: