tisdag, april 20, 2010

Me and my family

Det har inte blivit så mycket tantlurande av idag. Det var så fint väder ute i Ratan att både jag och kattfamiljen (inkl räddkissen Mina) spenderade ett par timmar ute istället. De studsade runt på de snöfria ytorna (det är fortfarande en hel del snö kvar), uppenbart nöjda över både solen, våren och kanske till och med personalens närvaro.

Jag gav mig på att vårstäda de snöfria rabatterna lite åt M. Det är en sysselsättning jag saknar. Tog bort det vissna från i höstas som fått agera täcke under vintern så att de nya växterna får komma fram. Och det är verkligen på g, gröna blad och små vårblommor pressar sig fram. Efter en stund fick jag också lite hjälp av Rosa. Hon gjorde sitt bästa att gräva lite förstrött med ena tassen och bita av de vissna växter som kom i hennes väg. En kort stund, sen ledsnade hon. Sötmongo.

Nu kisseluras det halvt utmattat medan jag jobbar med registrering av medlemmar åt Fi. Smilla gör sitt bästa för att ligga bekvämt på en ojämn pappershög på bordet bredvid min dator. Vad gör man inte för att hålla koll på personalen?

Inga kommentarer: