söndag, juli 03, 2016

Semester!

Ja till sist blev det semester. Jag stämplade ut en timma senare än schemat angav men då kände jag mig också ganska klar, i den mån man nu kan känna så i mitt yrke. Jag tror inte att jag ska ha lämnat efter mig några bekymmer för någon annan att ta hand om, har informerat vidare till närvarande kollegor brukarnära saker som skulle kunna uppstå och vad jag i så fall riggat för lösningar. Allt är uppdaterat, jag har lagt in frånvaromeddelande på mejlen och skickat ett sista mejl till arbetsgrupperna.

Så semester!

Set känns inte alls så i mitt huvud kan jag säga, det snurrar på ganska bra. Men än har jag inte kommit på några katastrofer som jag missat eller orsakat, så jag tror att det kanske kan försvinna om några dagar. Dessutom ska jag ju in och jobba igen om bara två veckor så då får jag väl lösa ev problem som dykt upp då.

Jag har däremot lyckats bestämma mig för att inte stressa upp mig för att trädgården inte ser ut som en välvårdad dröm, att de projekt jag tänkte göra under vår/tidig sommar inte blivit av vare sig inne eller utomhus och att det faktum att semestern är rätt oplanerad är en bra sak. Vad gäller trädgårdsprojekten så finns de fortfarande kvar i planeringen, men det lär kanske inte växa så mycket just i år. Men jag tänker påbörja mitt lilla "rum" ändå, köpa pallkragar som jag ska måla och försöka göra lite fint. Sen har jag också skapat ett "regnig-dag-projekt" då jag ska rensa ut på den inglasade altanen som är tänkt att rivas/byggas om till varmbonat rum men som med största säkerhet inte blir gjort i år ändå. Då kan jag ändå göra lite fint där och skapa ett uterum att sitta i ändå in på hösten när det börjar bli kyligt ute. Just nu är det nåt slags skräpupplag/förråd med saker som ska till återvinningen eller kastas och ser mest bara stökigt ut.

Vi får väl se vad jag hinner. Det känns bra med projekt men jag ska verkligen se till att de inte blir piskor för stress, för det känner jag inte att jag behöver just nu.

Inga kommentarer: