tisdag, juli 05, 2016

Nedvarvning pågår

Ett bra sätt att hitta semesterkänslan är att fara iväg, insåg jag just. Vi är i Sundsvall bara för ett par dagar eftersom det skulle göras någon ventilationsgenomgång av M:s lägenhet och han ville vara med på den. Så det blev lite kortsemester. Nu har vi förvisso städat en del och pysslat med hans andra hem men vi har också hunnit med lite promenader i stan, middag ute (på ett väldigt bra ställe som gjorde jättegoda vegburgare) och hängt på hans soliga balkong en del.

Kvällsutsikt från lägenhetens balkong. Jag lyckades inte
med att fånga hur fint det faktiskt är, men ni
kanske kan ana lite?
Och det här är ju inte mitt hem så jag kan som inte riktigt noja så mycket över saker och jag kan inte göra något i trädgården hemma härifrån så då är det bara att släppa. Och det var nog ganska bra. Jag har förvisso haft lite svårt att somna (jag är hemskt ovan vid att det är trafik utanför sovrumsfönstret typ dygnet runt) men kunnat unna mig sovmorgon, åtminstone till 8. Och frukost! Jag som i stort sett aldrig äter frukost (dålig ovana) har ätit frukost på balkongen i lugn och ro utan stress att jag måste infinna mig nånstans.

Mysfika igår på ett ekofik som bär mitt namn
Så ja, åka iväg, om så bara en kort distans, det får nog bli mitt tips på hur man varvar ner sig efter att just ha fått semester.

Inga kommentarer: