söndag, maj 15, 2016

Underbart är kort

Det har varit en hektisk men bra helg måste jag säga. M var hemma, som sagt, men vi har haft ganska fullt upp med inbokade besök borta. Jag hann äta mat på en kort AW i fredags innan jag hämtade upp honom på tåget och sen for vi hem och somnade rätt snart framför nåt på tv:n. 
På lördagen gjorde vi lite långfrukost och hann umgås lite tillsammans själva innan vi skulle iväg och köpa 1-årspresent i stan. Världens sötaste Greta fyllde år för första gången och det var en glad och stencool tjej som tog emot en väldig massa paket och besökare på eftermiddagen. Vi kom lite senare än övriga (lite rookies på 1-årspresenter just) och satt därför kvar ett tag då övriga gått hem och det var väldigt trevligt. Lite lugnare och lättare att få en stund med födelsedagsbarnet (som precis som de flesta ungar fascinerades av M mer än av mig) och hennes föräldrar. Vi satt så länge att vi blev snudd på sena till kvällens esc-festligheter också.

Idag har vi varit hos svärföräldrarna och ätit lunch. Och sen tog helgen liksom slut. Jag lämnade av M vid tåget strax efter klockan 15 och sen kändes det lite tomt och som att helgen bara flugit fram. Trevligt men kortvarigt, med andra ord.

Och imorgon är det vardag och jobb igen. Bara sådär. Fort var det gjort!

Inga kommentarer: