måndag, maj 02, 2016

Criminal Minds

Jag följde Criminal Minds (2005) när det var 'nytt' för kanske knappa tio år sedan och jag minns det som att jag tyckte det var bra. Jag föredrag det framför CSI som då gick i diverse alternativ t.ex. Jag minns dock inte riktigt varför jag slutade se det, men jag tror att det var så att jag inte längre hade tv-kanalen hemma.


När M var hemma i helgen så visade det sig att han börjat se serien på viaplay men att det redan efter nån säsong kändes dåligt skrivet och spektakulärt på det där vanliga fåniga/amerikanska sättet. Vi slötittade på några avsnitt tillsammans ändå och jag blev lite förvånad över hur skraltigt det kändes. Jag som gillade det förut.

Samtidigt så är det en helt ok serie att ha på i bakgrunden, utan att behöva se varje sekund av. Som nu tex; jag kan sitta i sängen och skriva och ändå följa med tillräckligt bra i ett nytt avsnitt med en hysteriskt genomtänkt och klurig mördare. Det fyller ju en funktion det också. Och kanske, när jag närmar mig "nutid" så kanske det blir bättre. Åtta säsonger kvar tills jag är ikapp....

Inga kommentarer: