lördag, maj 21, 2016

Lördag

Sitter i sängen med ett (tredje) avsnitt av Criminal Minds på tv:n på låg volym. För att inte väcka världens bästa Lil'sis som fortfarande sover gott på soffan i vardagsrummet just utanför mitt dörrlösa sovrum. Hon följde med hem igår efter att vi varit runt och letat bra och billiga trädgårdsväxter så att jag skulle kunna komma igång att göra lite snyggt i trädgården i helgen. Vi fick inte med så mycket hem som jag hoppats. Det var inte så bra kvalitet på det jag ville ha. 

Nu ser vädret lite sådär ut så jag vet inte om det blir nåt trädgårdsarbete hursom. Det ska bli regn enligt prognosen. Än är det ok men lite grått i hörnen. Kattorna är dock ute. Rosa har tom börjat acceptera kattluckan igen. Smilla vägrar dock, hon fräste värre än jag nånsin sett henne göra när jag försökte. (Bråkkatten i fråga har jag dock inte sett till alls sedan senhösten, som jag minns det.)

Vi hade en mysig systerkväll ihop igår iallafall, jag och Bea. Vi köpte hem ett rosévin och en gigantisk påse godis och så la vi oss i varsin soffa och kollade film. Mysigt! Och alldeles för länge sen sist.  Och nu sover ungdomen fortfarande alltså medan halvtanten varit vaken sedan sjutiden (sovmorgon trots allt!). Lite mysigt det också, och lite imponerande att hon inte vaknat trots att jag gått upp och ner i knaktrappan för att ge svansarna mat, fixa te, släppa ut svansar osv. 

Får man kidnappa sin syster och ha henne boende hos sig lite oftare?

Inga kommentarer: