torsdag, november 24, 2011

Kvällens tv-tips

Medan hjärnan är i nattjobbsläge och därmed inte har så mycket smart att förmedla så fortsätter jag med mina tv-tips. Ikväll visas nämligen två bra filmer för den som har lust och tid. På Sjuan kl 21 visas The Devil Wears Prada (2006), en film som förvånade mig första gången jag såg den och som jag sedan sett om ett par gånger. Med Anne Hathaway, Meryl Streep, Emily Blunt och Stanley Tucci. En charmig historia.

Jag sitter här och är mattesmart
Om du mer är på "based on a true story"-humör, kryddat med lite psykisk ohälsa, vetenskapsnerderi och riktigt bra skådespeleri ska du istället slå på Kanal 9 samma tid (21 alltså) och se A Beautiful Mind (2001). Det är en av mina favoriter och även om fictionen överträffar verkligheten den här gången (jo jag har nerdat wikipedia) så är det en spännande och vacker historia om mattesnillet John Nash. Med utmärkt skådespeleri av Russel Crowe, Jennifer Connely, Paul Bettany, Ed Harris med flera.


Se där, kvällen är räddad! Själv ska jag fara till jobbet men kan tänka mig att se båda när jag väl blir ledig på lördag...

Inga kommentarer: