lördag, februari 03, 2007

"Yeah just say hello..."

Töväder. Blött och inte så promenadvänligt. Fast mycket snö kvar som tur är. Som lugnt och rofyllt här ute idag. Var inne i stan och köpte bromsbelägg till bilen med Mattias. Mer hysteriskt där. Kände inte alls för det idag. Det hysteriska alltså.

Städar köket just nu. Och gör varma mackor till Matte. Och pratar med Anna via msn. Och lyssnar på Cure's kanske bästa skiva: "Wish". Deppmusik, sure, men det är väldigt bra. Försöker minnas lite av konserten med Cure på Hultsfred för så länge sedan. Minns mest att det var som lite magiskt hela upplevelsen. Och att Robert Smith såg väldigt liten ut på den stora scenen.

Såg andra delen av Fi-filmen i förmiddags. Har inte blivit av förrän nu. Den kändes som både upp och ner. Kände verkligen av tröttheten av allt som varit, allt jobb man lagt ner, alla strider man fått kämpa, alla fördomar man mött. Samtidigt slutade den hoppfullt trots det nedslående valresultatet.

Är lite ledsen att jag inte är i Oslo idag, på en annan Annas bröllop. De gifter sig på Officersmässen på Gardemoen. Är säkert inte alls otrevligt. Eller gifte sig, det började för en timma sedan snart. Hade varit trevligt att gå på bröllop och inte minst att få träffa lite gamla vänner. Hade kanske suttit fint. Skulle vilja åka iväg snart men det blir väl aldrig råd till det. Vi får se. Kongressen kommer ju snart och den lär ju sluka en del pengar. Måste orka ta tag i boende och resa till den.

it was the sweetness of your skin
it was the hope of all we might have been
that fills me with the hope to wish
impossible things

Ah...Cure..
Skulle vilja lyssna på mina Norah Jones-skivor med, men det underbara kopieringsskyddet på dem sätter stopp för det. Lovely. Så vad gör man då med sina skivor om man inte har någon cd-spelare? Surt.

Har tre kissar som svansar runt mkring mig här i köket. De har varit ute en stund nu faktiskt. Annars har de strejkat ett tag på grund av kylan. Men idag är det ju istället ganska blött. Alltid finns det något man kan sura över. Att jag spelar musik är inte heller helt populärt. Tyckte jag hörde Smilla väsa något om "fisk" så jag får väl se till att koka lite fyrkantig sådan till dem om en stund. Vad gör man inte för husets drottningar?

Humor att Magnus Betnér (me like) har blivit hotad av rapparen Ken för sitt humoristiska prisutdelande på Grammisgalan...

Inga kommentarer: