tisdag, maj 16, 2017

"You are my Everest!"

Sjukt stressig start på den här veckan. Idag var deadline för att få in allt i nya löne- och personalsystemet. Scheman låg åt fanders, det saknades anställningar, det kryllade av buggar och framför allt var det svårt då jag inte kunde något egentligen. Men jag får säga att när jag med tio minuters marginal (som sen visade sig kanske vara större ändå, inget stängdes när det sas att det skulle stängas ner) tryckte igenom det sista så kände jag mig lite stolt. Jag hade bestigit ett digitalt berg, lite så kändes det faktiskt. Jag tog mig igenom känslan av att inget kunna, paniken över att inte ha svaren och den där bråkiga rösten som enträget försökte intala mig att jag lika gärna kunde ge upp.
Jag fixade det!

Jag ska inte påstå att jag kan systemet, men jag kan åtminstone göra en del saker. Vissa är jag inte helt säker på att jag gjort rätt, men det lär väl visa sig. På tisdag får vi utbildning, då lär det kanske bli tydligare.

Imorgon ska jag ta tag i den lista med saker som bara fått bli just en lista efter all stress med det här. sista finishen på sommarscheman, tex. Det ska också bli sjukt skönt att få avsluta.

Inga kommentarer: