måndag, oktober 31, 2016

Bra slut på dålig start

Det som vid hemgångstid kändes som en riktig skitdag med bristfällig motivation och sånt där skräp man får bita ihop och ta när man är chef (trots att man långt ifrån alltid förtjänar det), så blev det ändå en helt okej dag. Jag hade sedan tidigare en inbokad middagsdejt med bästtjejerna, Ulrika och Anna, och även om det kändes som att jag mest ville hem när jag stämplat ut från jobbet så var middagen nog precis vad jag behövde.

Vi testade nya restaurangen i stan, Orangeriet, en utomhusrestaurang inomhus, skulle jag vilja kalla det. Med boulebanor och mat, allt i en riktigt mysig miljö. Det kändes lite som att sitta i en berså faktiskt. Maten var absolut helt okej, inte den bästa svamppasta jag ätit men mer än godkänt. Lite salt men sånt gillar ju jag, jag skulle helt klart äta den igen.



Skönt att få ventilera lite, vilket vi alla tre nog behövde idag, få skratta och filosofera. Jag är glad att vi får till de här kvällsdejterna med rätt jämna mellanrum. Senaste tiden har det sällan gått två veckor mellan varje och det är bra. Snudd på lyxigt. Att vi får till det trots att majoriteten inte längre bor i stan, att majoriteten har barn och vi alla jobbar heltid. Tacksamt!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Håller med om allt, fast tyvärr höll inte min mage med i natt....:-(

Sara sa...

Ajdå :(