torsdag, oktober 13, 2016

Sanering

Konstig vecka har det varit. Jag har knappt varit på mitt kontor alls. Och det är väl tur för just nu är det allt annat än kul där. Vi har haft problem med inomhusmiljön ett bra tag och efter en massa provtagningar och utredningar så hittades nån partikel som tydligen inte är bra att ha i luften så nu ska det rensas i ventilationen och sen ska hela huset saneras. Den här veckan har de rensat just i ventilationen och då har den varit avstängd vilket gjort att det känts som att gå in i ett astmaanfall ungefär, när jag klivit in på kontoret. Jag var där en timme i eftermiddags (förmiddagen var jag på utbildning på stan) innan jag packade ihop mina saker och åkte hem och jobbade istället. Imorgon ska jag vara där några timmar men nästa vecka blir vi evakuerade under tiden för saneringsarbetet.

Bra förstås att det händer nåt, men lite stökigt att ha hela sitt kontor i en väska. Jag har haft det så snart en vecka och känner redan att jag inte har full koll på allt. Jag med min ordning på skrivbordet....nyttig utmaning det här kanske.

Jag hoppas att det ska bli bättre sen i vart fall. Slippa ständig huvudvärk, astmakänningar och klådan i ansiktet jag får i vissa rum på våningsplanet. Andra har fått eksem och andra besvär så det har absolut varit angeläget att få till det. Och superskönt att vi slipper flytta igen, även om jag gärna haft kontor på "rätt" sida av stan för min del.

Inga kommentarer: