lördag, januari 30, 2016

Lördag

Nästan nio timmar av sömn i sträck gjorde lite susen. Tom min onda hals som bråkat i tre veckor och hade nån slags kulmen av elände igår känns mycket bättre idag. Tror det varit för lite sömn i veckan. Jag har vaknat ofta på nätterna och även då jag lagt mig tidigt har jag somnat sent. Så nio timmar var som fantastisk lyx. Sen spenderade jag resten av förmiddagen i sängen också, det var inte heller helt fel. Gick upp för att göra te, ge katterna mat och ta en banan till frukost och sen la jag mig igen och såg På Spåret i sängen följt av lite kuliga brittiska lekprogram på youtube. Med två snarkande katter omkring mig.

Steg upp för att starta en tvättmaskin och göra lunch. Stekte bananpannkakor efter tips av Lil'sis som blev förvånansvärt goda, även om jag stekte ett par av dem lite hårt. Den här veckan har förstås inte varit nån bra viktväktarvecka, men skam den som ger sig. Och bananpannkaka verkar inte vara så dumt till lunchlåda.

Jag ser fram emot en bättre vecka på alla sätt nästa vecka med andra ord. Goda resultat, gott humör och pigg huvud. Kan jag få tillbaka finvintern med snö och kyla utan lurig halka och blask så är lyckan nästan komplett. Om M kommer hem på fredag i enlighet med planen alltså, då är allt gott.

2 kommentarer:

Fru Månsson sa...

Hoppas att du får en underbart fin vecka. Jag känner fortfarande av min influensa lite eller om det är tabletterna men jag tror inte det. Så glad att vi fått kontakt. Vem vet vi kanske kan träffas en dag någon gång i framtiden. :-)

Sara sa...

Tack så mycket, detsamma till dig! Ja det är kul att ha fått kontakt. Jag har inte så mycket aktiv kontakt med så många släktingar så det känns extra kul!