onsdag, januari 27, 2016

Gnäll

Usch jag har en riktigt usel vecka. Och det trots att jag bara är halvvägs. Jag är på konstigt humör och saker vill sig liksom bara inte. Jag känner mig less, ledsen, frustrerad och lättirriterad. Mitt vanliga tålamod tycks ha tagit semester. Inte jättebra med mitt jobb, kan jag säga. Redan efter en kort stund på jobbet idag kändes det som att jag borde ha tagit semester resten av veckan istället.

Mötena avlöser varann och så fortsätter det hela veckan. På fredag måste jag vara pigg och på skapligt humör då jag ska hålla i utbildning med en personalgrupp hela dagen. Jag fasar lite men det är bara att hoppas att jag mår bättre tills dess. Närjag ändå är igång och klagar så hade jag gärna blivit av med min onda hals som bråkar varje morgon och kväll sedan ett par veckor. Inga problem dagtid men på kvällen får jag svårt att svälja och på morgonen känns det ömt och strävt. Det gör så att säga inte saken bättre.

Just idag önskar jag att jag hade någon hemma som kunde stryka mig över håret när jag lagt mig i sängen. Det hade varit fint som snus det. Synd jag inte lyckats lära nån av kattorna det. På sin höjd kan de få för sig att tugga lite förstrött på håret om de råkat lägga sig nära. Inte riktigt samma sak...

Inga kommentarer: