fredag, januari 29, 2016

Fredag

Det var väldigt lockande och tröttande på samma gång att få förslag om en middagsdejt med bästtjejerna efter jobbet idag. Men klart att jag måste, blev tanken igår morse innan jag sa ja. Jag vet ju att det alltid blir kul, även om jag är trött som ett spån. Och den här veckan har ju inte direkt varit min. Jag hade kunnat radera ut den från historien. Så då ännu bättre med en rolig avslutning på arbetsveckan.

Och trevligt blev det. Men inte så sent, vilket väl aldrig var tanken. Jag slirade (nästan bokstavligen) in med bilen på uppfarten strax före nio efter att ha plågat mig hem i snöstormigt väder med låg hastighet på E4:an där mitträcket blev min livlina att hitta hem. I övrigt såg jag på riktigt ingenting. Jag höll som andan länge flera gånger utan att jag riktigt tänkte på det, läskigt som det var. Slirigt, oplogat med kraftigt snöfall och kastvindar åt sidan. Inte mys.

I morse kändes det gruvsamt att ha bokat in en utbildningsdag med en personalgrupp eftersom det är fredag och jag egentligen föredrar att jobba undan administrativa saker och styra upp inför kommande veckan då. Men det blev en trevlig dag med trevliga medarbetare och jag tror trivdes ganska bra under dagen också. Så inte alls så dum avslutning på veckan alltså, vare sig på arbetstid eller efter!

Men nu känns det banne mig superskönt att det är helg. Jag ska bara slappa, se film och mysa katt hela långa helgen!

1 kommentar:

Fru Månsson sa...

Härligt att det blev bra med personalgruppen trots att det var fredag. Låter läskigt det där med att ta sig hem dock. Här i Skåne är all snö borta och vi är på plusgrader igen och på sina ställen har tom vårlökarna börjat titta fram. Ser framemot nästa vecka dock, blir bara 4 dagar för mig för på fredag fyller min pappa 70 år så då har jag och barnen tagit ledigt. J åker till Åre på torsdag så det blir jag och barnen i 4 dagar. Ha en fortsatt fin helg!