måndag, januari 04, 2016

Helgerna

Så var jul och nyår förbi och det känns som att det var igår jag satt och slog in julklappar dagen före. På ett sätt känns det som länge sen, samtidigt alltså inte. Hursomhelst så är det nån form av vardag igen och det känns lite både och. Skönt med rutiner och ordning igen, smått ledsamt med ensamheten och ekorrkänslan. Jag har startat året både med lite ny jobbig sjukdomsångest och åldersnoja. Fantastiskt.

Jag jobbade ett par dagar förra veckan så helt off har jag inte varit. Det har inte direkt staplats på med saker jag måste göra på jobbet under ledigheten. Som alltid i mitt jobb finns det saker jag borde hunnit och som kan anses sena, men över lag, måttat efter kraven, tiden och så vidare, så känner jag mig ändå hyfsat i fas. Iallafall bra stunder. "Acceptera 'good enough' nån gång ibland", som min chef sa till mig. Jag jobbar på det och det är inte alls enkelt. 

Det har varit mer än good enough under helgerna i vart fall. Lugnt och mysigt. Kanske inte så där förfärligt juligt men det passar ju mig ganska bra. M har varit hemma i nästan två veckor och vi har sett film och tv-serier, ätit gott, myst och skrattat en massa. Varit tillsammans, hängt med familj och vänner. Trevligt och avslappnat!

Hoppas dina helger också varit till belåtenhet.

Inga kommentarer: