söndag, januari 10, 2016

En annars helg

Så var helgen som inte blev som den var tänkt, över. Det blev kallt i Västerbotten i veckan och detsamma gällde plötsligt för huset. Vad jag än gjorde för åtgärder så sjönk värmen. Till sist hade jag 8 grader på nedre plan i huset. Inte särskilt behagligt, jag kan lova att varje toabesök gick väldigt fort tex. Elpatronen verkade ha farit och M satte sig i bilen upp medan först jag och sen svärfar försökte leta efter annan förklaring.

Efter lite åtgärder är det nu 20 grader där uppe och ca 16 på nedre plan. Lite behagligare. Och jag fick en oplanerad helg med M, vilket förstås inte är fy skam. Igår hängde vi med Lil'sis i stan en del och så har jag fått hjälp att göra en mediaspelare till tv:n med hjälp av en raspberry pi och en hårddisk. Mycket imponerad över resultatet!

Nu börjar jag smånoja över jobbet eftersom jag tog lite extra semester och därmed inte varit där sedan i tisdags. Det känns som evigheter sedan jag var där av någon anledning. Men nu är det slut på långledigheter och annat slöande. Vardagen är här på riktigt, det känns helt okej det också.

Inga kommentarer: