onsdag, september 30, 2015

Snurrdag

Det har varit en lite rörig dag på jobbet idag. Möten som drog ut på tiden, fladdriga kollegor, en kollega med vredesutbrott och så en omtänksam kollega som ville bjuda på lunch men i sin stress kom tillbaka med kycklingsallad till oss båda trots att han precis som jag är vegetarian sedan länge. Det blev en fin tanke i vart fall.
Jag har känt mig väldigt stressad, visserligen ett läge jag befunnit mig i ett tag nu, men idag hade jag mer 'hjärtfladder' och 'huvudtjut' än vad jag brukar. Det i kombination med den fantastiska tröttheten gjorde att jag en stund efter lunch hade lust att dra igen kontorsdörren och bara fulgrina en stund. Tur att jag inte hade tid med det då...

En bubblare på charmlistan var i allafall när min nya chef tittade in för att önska mig en bra ledighet och sa sig kunna se att jag blivit smalare i ansiktet. Inbillning eller lögn, vilket som gjorde det mig glad för att hon ansträngde sig och ville ge lite skjuts under vingarna. Så otroligt mycket värt. Och så totalt ovant. I like it!


Inga kommentarer: