fredag, december 05, 2014

Fredag

En ny vecka är till ända och känslan av ekorrhjul har väl sällan varit så tydligt. Det går lite runt just nu. Jag klagar alls inte, bara konstaterar att saker rullar på och att jag ibland inte riktigt vet vart jag befinner mig i allt alltid. Saker händer bakom kulisserna och jag vet att våren kommer bjuda på en del nyheter att anpassa sig efter.

Idag övergav jag min gamla röda 2014-kalender på jobbet och flyttade över saker till den nya blåa 2015-kalendern och plötsligt blev det klart hur nära nyåret vi är. Privat har jag inte haft papperskalender på ganska många år men på jobbet kör jag fortfarande med en bredvid den digitala. Lite otympligt att alltid se till att de båda överensstämmer och jag tror att det kan vara sista året som pappersvarianten får vara med. Så snart det kommer en mobilapp med en tillräckligt tydlig och överskådlig kalender så skrotas den. Men än tycker jag mig inte vara riktigt där.

I alla fall har jag nu exakt två arbetsveckor kvar innan jag går på en dryg veckas julledighet. Jag ska jobba i mellandagarna men före dess väntar alltså äntligen lite längre sammanhängande ledighet. Det ska bli skönt att få ladda batterierna lite, det känns som att behovet är stort just nu. Få umgås med nära och kära, hänga i soffan i slökläder framför klassiska julledighetsfilmer och äta godsaker. Det låter inte så dumt det...

Inga kommentarer: