fredag, december 26, 2014

Jul, jul, och en del tv

Julen har i övrigt varit till belåtenhet. Ingen större stress alls faktiskt, förutom nån av de sista dagarna på stan när de sista klapparna skulle inhandlas. Det var skönt att vara ledig just före julafton och att vi hade en så lugn och kravfri jul planerad var ett plus. Jag har haft lite feber till och från sedan dagen före men egentligen bara känt mig sjuk igår. Idag har jag varit trött och sovit halva dagen men jag tror att det är på bättringsvägen för övrigt.

Vi har lovat varandra att inte ha så mycket planer utan försöka vara hemma så mycket vi kan under ledigheterna och det har vi väl lyckats med. Imorgon ska vi ev spela spel med goda vänner på kvällen, på söndag är det släktkalas hos svärföräldrarna på dagen och kanske blir det ett biobesök där på kvällen. Vi får se vad orken räcker till.

En del tv-serier har det blivit, av blandad kvalité (nu har vi inga avsnitt kvar av Vera (2011) tex, en riktigt bra britcrime-serie, 2 av 4 säsonger finns på Netflix) och en hel del stand-up-shower på Netflix. Jag kan tipsa om Iliza Shlesingers War Paint (2013), som inte började så starkt men sedan blev riktigt bra, samt Bill Burrs You People Are All the Same (2012) samt I'm Sorry You Feel That Way (2014), där den senare också var den bättre. Annars finns det en del blahaiga stand-ups som vi faktiskt inte ens sett klart. 

Lite tips såhär långt. Kan säkert komma fler när sängen nötts lite till under den här fantastiska ledigheten...

Inga kommentarer: