tisdag, januari 01, 2019

Nytt år!


Gott Nytt År! Hade ni en bra nyårsafton? Här var det lite mer pensionärsvarning än vanligt, om jag ska vara ärlig, men samtidigt så kändes det som att det ändå var gott nog. Lite åldersnojigt att se alla partybilder på sociala medier men samtidigt så satt jag ganska nöjd. Jag gjorde efterrätt (två sorters pannacotta i lager; havtorn/vanilj samt daim/lakrits) medan M gjorde sina oändligt goda bastards burgers med sötpotatispommes till. Efter det var vi så mätta att vi nog inte hade tagit oss upp på några festligheter ens om vi velat. M somnade sedermera i soffan medan jag bläddrade på tv:n. En kort stund infann sig den ovan nämnda pensionärskänslan och jag drabbades av lite noja över det, men strax därpå återkom den nöjda känslan och och nojan försvann lika fort. M vaknade då Persbrandt började läsa Tennysson så vi skålade och nyårspussades i tid och sen gick vi och la oss.

Nu väntar den vanliga perioden då jag fortsätter att skriva 2018 på allehanda viktiga ställen där det inte ska stå... Imorgon väntar jobbet igen. Jag ska inte påstå att jag är utvilad kanske, men jag känner mig taggad att gå tillbaka och ta tag i saker igen. Som jag väl kunde ha sagt från start så ångrar jag lite att jag bokade in möten de här två dagarna jag ska jobba, det hade varit skönt att bara kunna beta av lite administration, men nu är det som det är. Det lär nog vara folktomt och lugnt på kontoret de här dagarna ändå. Det blir trevligt att återse kontoret igen och så smått gå tillbaka till rutinerna.

Och nyårslöften? Nja, jag har några önskemål på mig själv, några förhoppningar och en tanke på hur 2019 ska bli ett bra år, men det kan vi ta mer om senare.

Inga kommentarer: