lördag, augusti 27, 2016

Jag har en plan...

Lil'sis och jag har gjort upp en höstplan. En träningsplan! Tanken är att testa Umeås nya badhus som träningsarena och då befinna sig under vattenytan när det utförs. Motionssim i första hand men det erbjuds också en del intressanta vattenträningar har vi sett. Som vattenyoga eller vad sägs om vattenspinning? Låt mig säga att det låter lika spännande som läskigt.

Jag har inhandlat en ny baddräkt så jag får väl säga att jag är ganska redo. Inte minst efter upptäckten att sommaren inneburit ett litet plus på vågen, jag som hoppades på det motsatta då jag tyckte att jag varit i farten så mycket, grejat i trädgården och rört mig en massa. I blame Magnum double chocolate, för åtminstone en del av plusset...

Jag hoppas att motionssim ska ge mer resultat än vad jag tyckte det gjorde sist jag höll på (då vi bodde granne med gamla badet i stan), och att ryggen och nacken ska må bra av det också. Bortsett den plågsamma omkädningsrumsdelen så ska det bli kul, inte minst att göra något återkommande med Lil'sis. Vi har redan förbokat ett antal tider som jag lagt in i jobbkalendern som dagar då jag ska smita lite lite tidigare och jag ska göra mitt bästa för att inte behöva skjuta på dem.

1 kommentar:

Iréne JB sa...

Simma är kul! Har varit och simmat två gånger förra veckan och hoppas på att fortsätta åtminstone en gång i veckan. Simglasögon är ett hett tips från mej. Kan inte simma utan dem.