måndag, augusti 08, 2016

Födelsedag

Jag har ju faktiskt fyllt år mitt under semestern. Inte så där väldigt mycket fuzz blev det i år men så var det väl inte heller någon särskild födelsedag. Mest av allt en påminnelse om att det där stora läskiga talet närmar sig ganska fort. 

Kanske är det just dessa mellanår man ska passa på att fira ordentligt egentligen, så att det liksom inte känns sådär läskigt. Eller ja, jag vet inte.

Firade lite gjorde jag i vart fall. På själva dagen blev jag och bästmannen utbjudna på middag på indiska Gandhi i stan av svärföräldrarna. Det var mycket gott och väldigt trevligt. En fin chiliplanta fick jag också som har många små och snart röda frukter som jag ska prova inom kort. I söndags hade jag lite fika för ett par kompisar samt för familjen inklusive ett par syskon (!) och deras respektive. Min lillebror med sambo och 1,5-åriga son kom nämligen på besök i lördags, en present bara det! De kommer att stanna större delen av veckan som det ser ut och det är väldigt roligt.

Några av "verken" jag bjöd på
Jag har bakat en hel del inför födelsedag och syskonfrämmande. Kanske inte riktigt 7 sorters kakor men väl 5 blev det nog i slutändan, plus tårta. Tårtan blev ganska lyckad även om det är lite svårt att tycka att något jag bakar blir särskilt fantastiskt efter att ha sett lite för mycket på The Great British Bake Off... Inget ser ju ut som det de gör. Men det smakade i vart fall riktigt bra, det vill jag nog påstå.

Ett år kvar till nästa gång med andra ord. Ett år närmare...

Inga kommentarer: