söndag, juni 05, 2016

Födelsedagshelg

Igår var vi iväg och firade bästa M:s födelsedag. Han fyllde år i fredags och då blev det just inte mycket firande. Han kom hem på kvällen och fick ett litet paket, sen somnade vi båda framför tv:n ganska tidigt. Klassisk fredagskväll med andra ord.

Men igår hade jag bokat bord på Skeppsviks Herrgård för oss, M:s föräldrar, syrran och Robin samt M:s systerson Alex. Det är en fantastisk fin plats vid havet där såväl ryktet som maten bara blivit bättre med åren.

M och fina syrran
Jag hade förbokat vegetariskt alternativ till mig och M och det visade sig vara en riktigt vinst. Vi fick varsina två förrättstallrikar med en massa godsaker på, det ena bättre än det andra. Följt av det fick vi ett antal mindre varmrätter dessutom så vi blev mer än nöjda. Vi erbjöds att även ta från det övriga i buffén som annars stod till bjuds för övriga men det fanns dessvärre ingen plats kvar i magen, jag blev hur mätt och belåten som helst! Jag kan varmt rekommendera att fara dit, inte minst alltså om du är vegetarian (men förboka i så fall).

Vegetarisk förrätt
Resten av helgen spenderades bl.a med att handla kläder till M för presentkortet han fick av mig i födelsedagspresent. Tre par jeans lyckades han få med sig från NollNitti vilket jag måste tycka var lyckosamt. Och välbehövligt. Vi var också och fikade på Tullgården här i byn som just nyöppnat för säsongen med ny arrendator. Det känns som ett lovande koncept som Maria som tagit över har tänkt sig och jag hoppas att det blir lyckosamt.

Inga kommentarer: