söndag, juni 12, 2016

Söndag

En ensam söndag idag som har varit riktigt skön. Det är väl det som kallas egentid? Började med en kopp te på bron tillsammans med soldyrkande kattdamer tills grannen kom förbi och bytte några ord. Jag rensade ett par rabatter som jag helt negligerat och som nästan växt igen, hemskt nog.
Sen åkte jag och Suzy (yeah, that's catching on) till stan och besökte en kvartersloppis. Min kollega och min chef bor på samma gata och var arrangörer och jag hade förhandstittat ut en blomlåda (blombänk?) som min chef skulle sälja. Vi hade en sån i huset tidigare men den följde med M ner till Sundsvall så då passade jag på att köpa en till. 60 spänn dessutom, rena klippet!


Den gjorde sig riktigt bra i hallen där uppe och min chili, busktomat och physalis fick en bättre plats att bo på än i det ljusfattiga hörnet på skänken i köket.

Efter loppisbesöket for jag in till stan en sväng och spenderade oväntat mycket pengar. Det är rea nästan överallt och jag som annars inte uppskattar reor hittade en del smågrejer. Köpte lite underkläder, en sjal, silverarmband och ett par örhängen från Pilgrim som det var halva priset på. Kom också hem med en ny ögonskugga, ett presentkort till svägerskan vars födelsedag jag helt missade i stressen förra veckan, samt ett par teer. Och en ny temugg att ha i bilen nu när jag har en bil med mugghållare. Då kan jag dricka morgonteet i bilen.

En lyckad och ganska trevlig shoppingdag för mig själv.

Inga kommentarer: