lördag, juni 11, 2016

Tre veckor

En riktig bilstrulvecka har det varit för min del. Och vid en tidpunkt då jag inte alls känt att jag haft tid att engagera mig nåt sånt. Jag har inte klart all sommarplanering på jobbet (tänk att det alltid ska strula till sig i sluttampen av nån anledning), jag har slutfört första delen av den chefsutbildning jag gått under terminen och så har det varit annat strul i livet som upptagit en del funderingstid.

Det börjar på riktigt kännas som att det vore fint med lite semester snart. Jag som gillar att jobba mycket börjar helt klart känna en viss längtan efter en paus. För att ladda batterierna, som det heter, och känna att inspirationen och orken att utveckla, stötta, strukturera osv åter är på hög nivå.

Men än är det några veckor kvar. Tre, tror jag bestämt. Sen har jag två veckor ledigt, går in och jobbar en och tar därefter ytterligare tre (om jag ids, annars två) veckor semester igen. Jag har ju rätt många semesterdagar sparade nu så jag kan unna mig fem veckor och ändå ha ett gäng kvar till ev senare behov. Det känns bra. Men jag får se om jag orkar ta fem, majoriteten av dem blir då M jobbar och jag har inte något inplanerat. Det kan ju i och för sig ändras, idéer finns förstås.

En vecka i taget!

Inga kommentarer: