fredag, juni 17, 2016

Äntligen fredag!

Att jobba med migrän är inget jag rekommenderar. Men så blev det idag. Jag hade hemsk huvudvärk och mådde illa men eftersom jag redan skjutit på ett möte med en medarbetare så ville jag inte behöva göra det igen. Och det funkade, även om det tog lite extra kraft just idag. Men migränmedicinen hjälpte ingenting den här gången. Den som funkade så bra sist. 
På eftermiddagen hade jag inga möten inplanerade och när jag insåg att jag satt och tittade på skärmen med ett öga stängt så fattade till och med jag hur tokigt det var att jag inte bara for hem. Väl hemma (efter en jobbig bilfärd i hällregn med migrän) dök jag ner i sängen och sov i drygt två timmar.

Sen har det känts betydligt bättre iallafall. Jag har fixat middag (på blandade rester) till mig och kokat fisk åt svansarna. Lite tung i huvudet är jag men illamåendet är borta och jag känner mig mer trött än något annat. Jag ska väl inte sitta här och hänga så väldigt länge till. Har chattat ett tag med M som snart är på väg hem från sin utbildning i Stockholm. Han bokade ett väldigt sent tåg av nån anledning så han har haft en massa dötid fram tills nu i stort sett. Jag vet inte hur han tänkte där riktigt, men hem kommer han ju nån gång i vart fall. Och hit upp imorgon.

Det ska regna hela helgen vilket på ett sätt känns ganska skönt. Då får man vara inne och måste inte göra så väldigt mycket. Den här veckan har förvisso varit något mindre pressande och stressig än förra, men stressigt nog ändå. Hela kontoret är uppstressat och hela chefsgruppen ser som hålögda ut. Det har varit mycket som hängt i luften ända till slutet, jag är fortfarande inte helt klar med min sommar, men i stort sett. Mycket är väl bra med att ikea och Avion öppnat i Umeå, men det har inte varit så bra för vårt vikarieunderlag... Men allt löser sig och jag tycker allt att jag har hittat fina vikarier även i år. De har bara varit lite svårare att vaska fram.

Nu blir det strax sängen och nån komediserie att vila ögonen på. Jag är generellt sett lite dålig på att sova gott när nån i familjen är ute och far (förra helgen var det Lil'sis jag oroade mig för tex) men jag hoppas att John Blund förärar mig med lite sömnsand (eller vad det nu var han hade) ändå. Det känns som att jag skulle behöva sova ett dygn i sträck ungefär. Godnatt!

1 kommentar:

hailey sa...

Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

Thanks!
Hailey