torsdag, augusti 06, 2015

Födelsedag

Så var det födelsedag igår igen. Ett år äldre. Känns helt okej på ett sätt, lite stressande på ett annat. De stora siffrorna närmar sig. Jag hade en fin och lugn födelsedag. Spenderade den med M. Fick frukost på sängen och sen tog vi bilen och for iväg. Vi gillar vad vi kallar "roadtrips" så det fick bli en liten sådan. Jag har en förkärlek för forsar av någon anledning, jag lockas av kraften som både skrämmer och imponerar på samma gång, så vi for till Vindeln och Konst i kvarn, en utställningslokal i en gammal mjölkvar just utanför Vindeln. Vi har varit vid forsen tidigare men inte inne i kvarnen. Forsen dånade nästan öronbedövat och jag försökte ta bilder men ingen kunde riktigt göra kraften rättvisa.


Vad jag förstår är det kraftiga forsar i Mårdesele, en bit därifrån, men det hade jag inte riktigt koll på så det blev bara Vindeln just då. Men det var trevligt. Vi såg på lite konst och kollade in fiket, som inte hade så mycket för två senlunchhungriga vegetarianer så vi for in till själva Vindeln istället. Imponerande många pizzerior fanns där, inte så mycket annat vad vi kunde se. Så det fick bli det.

På vägen hem passerade vi godihuset, köpte alldeles för mycket godis och for sedan hem och spelade steamspel och såg på film hela kvällen. En riktig mysdag. Fullt nöjd alltså. Ja förutom det där med den accelerande ålderssiffran då kanske...

Inga kommentarer: