måndag, augusti 17, 2015

Tillbaka i hjulet

Första arbetsdagen efter semestern avklarad. Det gick både snabbt och långsamt på samma gång. Jag spenderade förmiddagen till mina 100+ mejl i inboxen, kollade igenom det som lämnats på mitt skrivbord i form av post, intyg, post-it-lappar från kollegor som fixat grejer vid min frånvaro etc. Eftermiddagen spenderades delvis i sällskap av it-supporten för att försöka få liv i arbetsmobilen som bestämt sig för att ta semester på obestämd tid. Den ville inte alls veta nåt om simkort längre. Märkligt då den funkade fint när jag lämnade den på skrivbordet, sen har den mig veterligen bara legat där och laddat ur sig tills idag då jag kom åter, laddade upp den men inte fick nåt liv i den. Typiskt. 

Annars kändes det ganska snabbt som vanligt. En ny chef som huserade på kontoret mittemot mitt var kanske den stora nyheten. Tror det blir bra det där, det känns så i magen.

Jag tänker nog ta en liten soft vecka i den mån det går. Jag har ett par möten med arbetsgrupper inplanerade men i övrigt ska jag försöka ta lite korta dagar (flexkontot är fortfarande välfyllt) och liksom mjukstarta i den mån det är möjligt.

Inga kommentarer: