fredag, april 03, 2015

Helg!

En tung vecka har det varit på jobbet. Många intryck som liksom dröjer sig kvar. Planen var att jag skulle ta ledigt halvdagen som var igår och ha en hel 5-dagarsledighet, men det hopade sig för mycket så det kändes bättre att beta av det mest akuta så att chansen för en jobbfri helg skulle öka. Meningslöst att vara ledig om huvudet är på jobbet. Så en ledig dag blev istället en dag med lite plusflex. Så kan det gå, men det känns som rätt beslut.

Nu är jag ledig ända till tisdag morgon och det känns helt okej. Idag har jag mest slöat. Huvudet tyckte det var dags att vakna strax efter klockan sex imorse så jag kontrade med att tycka att en eftermiddagslur var i sin ordning. Egentligen var väl planen att röja upp i vardagsrummet och göra det lite mysvänligt igen, men det får väl vänta. Ingen stress den här helgen, det är väl inställningen.

Imorgon väntar middag med bonusfamiljen (dvs låtsasmakens) och på söndag blir det goda vänners sällskap. Känns som ett perfekt upplägg. Ska försöka hinna med en del promenerande också, det känns som att både huvud och ben behöver det.

Trevlig långhelg på er!

Inga kommentarer: