fredag, april 24, 2015

Äntligen fredag?

Efter att ha haft torsdag hela veckan vaknade jag imorse och tänkte att det nu ändå måste vara lördag. Men två minuter senare började klockan ringa. Inte lördag med andra ord. Men imorgon så!

Nu sitter jag i sängen med kalla fötter i sällskap av två fiskstinna kattor. Låtsasmaken huserar i källaren framför dataspel och jag sitter här och funderar på vad jag har lust och ork att roa min trötta hjärna med ikväll. En del av mig är sötsaksugen, en annan del suktar efter te men ids inte gå en trappa ner, en ganska stor del tycker att det borde vara okej att somna kl 20 en fredagskväll och en annan mindre del tycker att jag är kanske den tråkigaste 36-åringen som finns.

Jag har inga stora planer för helgen vilket känns rätt okej faktiskt. Lite sugen på att göra stan är jag. Jag har ju tydligen missat den utökade Utopia-delen till exempel. Lite synd då (eller tur, beroende på om du frågar mig eller börsen) att jag som kommunalanställd inte får lön förrän måndag och det inte finns sådär väldigt överdrivet mycket kvar av den gamla. Jag får väl se hur det blir, det känns som sagt skönt att ha saker öppet och oplanerat. Orkar inte riktigt passa tider, let me be wild and crazy... (Som sagt, tråkigaste 36-åringen.)

Inga kommentarer: