tisdag, november 18, 2014

Nya tv-serier

Nu när en massa braiga tv-serier håller på och tar slut (alternativt blir dåliga, sånt händer ju också) så är det väl bra att det finns sidor med tips på nya-för-säsongen-serier. Har just kikat igenom en sådan och fått tips på serier som faktiskt plockats upp och fått beställning på fulla säsonger (vissa har redan hunnit visas till stor del). Av dessa 20-something tänkte jag dela med mig av de fem mest intressanta imo:

Stalker
Har även tipsats om denna av en vän med hyfsad (hihi) serie-smak. Lär kunna vara lite halvläskig. Ingen fantastisk trailer men den har ändå något. Med Dylan McDermott som jag har liiite svårt för. 7.6 på imdb:


Gotham
Det är med prequels verkar ju lite inne fortfarande och i väntan på den lite omaka matchningen Ben Affleck som Batman som komma skall visas första säsongen av en pre-Batman. 8.2 på imdb:


The Flash
Fler superhjältar. Ingen tidigare favorit hos mig, snarare lite fånig men kanske en ny serie kan omvända mig? 8.3 på imdb:


The Affair
Så till nåt väldigt annat. Jag tror egentligen att det är lite för mycket nagelbitande (första säsongen av Dexter höll på att amputera mina fingrar tex) för undertecknad, men jag har hört mycket om den och det skulle vara intressant att se hur långt det går att dra en sån här historia. 8.1 på imdb:


How to Get Away with Murder
Så till den som av någon anledning tilltalar mig mest. Med häftiga Viola Davis (och Matt McGorry från OITNB). Känns både nytt och gammalt utan att jag riktigt kan säga vilken annan krim-serie den påminner mig om. Lär hamna överst på testlistan. 8.1 på imdb:


Jag tar självklart emot ännu fler tips om det finns!

3 kommentarer:

A K E sa...

Är det min brillianta tv-smak du kallade hyfsad(!) så kan jag meddela att jag efter tre avsnitt av Stalker avfärdade den som skräp. :-)

Sara sa...

Ah, okej. Jag fick inte riktigt ihop trailern men det kanske fanns en anledning. Får se om jag ids börja se den ens, det finns ju så mycket annat.
Klart du har briljant smak ;)

A K E sa...

Ja, nu var jag ju tvungen at sträckse (bingewatch som nån sa) The Affair. Och är såld.