måndag, juli 21, 2014

Semesterdag 1Inte riktigt kanske. Eller åtminstone inte än. Men jag hoppas och tror väl att det ska bli så några dagar i vart fall, det är väl ändå lite av poängen?

Idag hade ni iallafall möjlighet att se undertecknad iklädd kortare jeansshorts (!), rosa tröja (!), målande under ett partytältstak och sjungande till blandad 90-talsmusik som Pixies, Oasis och alla möjliga tidsblandningar av Bruse Springsteen. Säkert en rolig syn. Jag bjöd grannarna på det, inklusive grävteamet som är här och jobbar på avloppet. 

Idag har det inte varit lika mycket av en som grävt med maskin, en rörmokare som grejat med rör och så fem-sju husägare som tittat på. Nä idag har de faktiskt slitit ganska hårt i värmen allihop. Och lite drama blev det med träd som måste fällas och gärdsgård som fick plockas ner (mycket jobb bakom en sådan, ganska nyligen dessutom) lite oönskat. Men det behövdes för att komma åt med en stor grävmaskin mellan tomterna här. Det är så olika det där; vissa har ett nästan pojkaktigt leende på läpparna när de ser ett träd fällas till marken. Personligen hör jag mer till dem som tycker det är lite sorgligt. Träd är historia på nåt vis, och gör ganska stor skillnad där de står. Men så är det ibland.

Imorgon blir det med av båda ovan nämnda delar. I antagligen samma hutlösa värme som idag. Nu är det i sanning sommar på riktigt!

Inga kommentarer: